Skapad 2010-11-9 - Uppdaterad
[ TeamViewer_Setup.exe - TeamViewerQS.exe ]
 Du är på SOLstan!
Söker du ATEAS sida? Klicka på loggan!

Klicka på länken för Quick Support och välj sedan kör,
eller vänta på att den automatiska nedladdningen startas av QS-version.
Välj kör (frågan kan komma 2 gånger) och tala sen om de nummer som kommer upp för den som ska hjälpa dig
( P45315_001_gen9spp-2021.10.0-Gen9SPP2021100.2021_1021.32.iso Byt namn sen ... )
TeamViewer Quick Support för PC
Spara gärna filen på ditt skrivbord eftersom du då kan använda den fler gånger.
Välj kör och tala sen om de nummer som kommer upp för din tekniker

TeamViewer_Setup.exe Fullversion (v8)
Spara först filen på skrivbordet. Denna version används för återkommande eller fasta uppkopplingar.
I denna version kan man ange BÅDE kommersiellt & privat bruk. Meddela både siffrorna och lösenordet du sätter.

TeamViewer_Host.exe Serverversion
Spara först filen på skrivbordet. Denna version används för fasta uppkopplingar.
Meddela siffrorna du ser vid start.

TeamViewer Quick Support för MAC

Äldre versioner och andra program:
TeamViewer Quick Support för PC version 6
Välj kör och tala sen om de nummer som kommer upp
TeamViewer Fullversion för PC version 6
Välj kör och tala sen om de nummer som kommer upp
TeamViewer Quick Support för PC version 5
Välj kör och tala sen om de nummer som kommer upp
TeamViewer Fullversion för PC version 5
Välj kör och tala sen om de nummer som kommer upp

Config365.exe (Message OPS)
PingLog för att kunna testa förbindelser (Shareware)
Dimension 4 hjälper till med klocksynk i en server-miljö (Shareware)
gfi
SIW hjälper dig lista installerade program (Shareware som behöver licens för att kunna spara)

070 580 00 176 - mats at SOLstan.se

© Copyright kod, bilder och text på denna sida, av eller i samarbete med
J@son = Mats
i SOLstan